Welkom op Harry Potter Forum! 


Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen Ga naar pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Volgende

Zielig Dichtertje

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: di jul 24, 2012 12:52 

Order of the Phoenix versus Death Eaters


Dit spel is de Harry Potter variatie op het wellicht welbekende Weerwolven van Wakkerdam. Hieronder volgt een korte uitleg over het spel.

Doel van het spel
Het spel is vrij simpel; er zijn twee groepen, de Orde en de Death Eaters, die elkaar moeten uitroeien. Als deelnemer aan dit spel krijg je een rol (al dan niet met extra mogelijkheden, meer hierover volgt later). Het is de bedoeling dat jij als enige weet welke rol je hebt. Niemand mag weten wie of wat je bent, daar gaat het spel juist om.

Verloop

Zodra het spel gestart is, bestaat het spel uit twee delen die elkaar steeds afwisselen; dag en nacht. Tijdens de Nacht worden de Death Eaters wakker en gaan ze stemmen (in overleg); wie willen ze vermoorden? De volgende Dag wordt bekend gemaakt wie al dan niet vermoord is en kan er tijdens de dag worden gestemd; wie verdenk je als Death Eater? Zo gaat het spel door tot er enkel nog mensen van dezelfde groep overblijven.
Deze groep wint dan het spel.

Noot: Een nacht duurt 24 uur een dag duurt 24 uur, alle nodige acties dienen dan te zijn doorgevoerd. Als dat niet is gebeurd, jammer, dan heb je pech gehad.Deelnemen
Wees je er van bewust dat het spel actief is, daarmee bedoelen we dat er (bijna) elke dag wat moet gebeuren.
Zo gaat het spel het snelst natuurlijk. Hoe meer aanmeldingen er zijn, des te meer rollen zullen er verdeeld worden en dan duurt het spel dus ook langer. Omdat we eerst willen weten hoeveel deelnemers er zijn voor we de mogelijke rollen posten, zullen we de deelnemende rollen pas posten wanneer we het spel starten.

Inschrijven kan in dit topic tot en met zondag 29/07 17.00
Vorige spellen:


Aanmeldingen
 • Indian Violet
 • Dennis Krauwel
 • Lacrimosa
 • AlohaFromHell
 • Lupos
 • Felix Fortana
 • Yuuki
 • Skywalker
 • Oscar
 • Lies
 • Lana


 Profiel  

Zielig Dichtertje

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: zo jul 29, 2012 20:43 

De rollen

Order of the Phoenix
De goede kant, zij proberen de Death Eaters te vinden en uit te roeien. Zij weten niet wie er nog aan hun kant staat.


Lees verder...
Witch/Wizard
Actie: Geen extra actie
Dit zijn de gewone tovenaars en heksen aan de goede kant. Zij hebben geen extra taak te vervullen, maar zijn overdag in de stemming wel belangrijk.

Zij laten hun stem overdag in de stemming gelden.

Horace Slughorn
Actie: De eerste dag
Horace is erg bedreven in liefdesdranken. Tijdens de eerste dag, schenkt hij een sterke liefdesdrank aan twee willekeurige dorpsgenoten. Zij zullen de rest van het spel geliefden zijn. Meer uitleg over het gevolg hiervan bij "de Geliefden".

De eerste dag stuurt Slughorn de spelleiding een pb met daarin twee namen. Deze twee gaan vanaf dat moment als de Geliefden verder.

Trelawney
Actie: Iedere nacht
Trelawney kijkt iedere nacht in haar glazen bol om zo de ware aard van een dorpsgenoot te kennen.

Iedere nacht stuurt Trelawney de spelleiding een PB met daarin de naam van de persoon van wie ze de rol wil weten.


Kingsley Shacklebolt
Actie: Iedere Nacht
Kingsley is een goede Schouwer en kan elke nacht iemand beschermen. Indien de Death Eaters zijn beschermeling aanduiden als slachtoffer, wordt er die nacht dus niet gemoord. Echter, Kingsley kan één speler slechts drie keer beschermen en nooit twee keer achter elkaar dezelfde persoon.

Severus Snape
Actie: Iedere nacht
Severus is een toverdrankmeester. Hij bezit twee drankjes die hij 's nachts kan inzetten. Met één drankje kan hij het slachtoffer van de DE's weer tot leven brengen en met zijn brouwsel van de dood kan hij willekeurig iemand vergiftigen. Elk drankje kan hij maar één keer gebruiken. Hij hoeft ze niet noodzakelijk in de zelfde nacht te gebruiken en kan ze niet op zichzelf gebruiken.

Severus krijgt telkens van de spelleiding te horen wie het slachtoffer van de DE’s is. Hij krijgt dan de keuze om één van zijn drankjes in te zetten (als hij die nog heeft).

Hagrid
Actie: Nacht, eenmalig
Hagrid is halfreus en beschikt hierdoor over ongekende krachten. Als de DE's besluiten hem te vermoorden, zal hij in eerste instantie de aanval overleven. Echter de volgende nacht zal hij aan zijn verwondingen bezwijken, waardoor er die dag 2 slachtoffers van de DE’s zullen zijn: Hagrid en het slachtoffer dat de DE’s die nacht kozen.

Als Hagrid het slachtoffer van de DE’s is zal hij dat van de spelleiding te horen krijgen. Hij sterft gewoon, maar met een dag vertraging. Hij kan de dag nadat hij aangevallen is dus nog gewoon meestemmen. De DE’s krijgen van de spelleiding niet te horen waarom er niemand is gestorven.

Nymphadora Tonks
Actie: Iedere oneven nacht
Tonks wil dolgraag de orde helpen. Ze slaagt er dan ook al snel in om de ware aard van drie van haar dorpsgenoten te ontdekken. Echter, ze is zo verstrooid dat ze de namen door elkaar hutselt en niet meer weet wie bij welk gedaante hoort.

De eerste,derde,vijfde,… nacht stuurt Tonks de spelleiding een PB met daarin drie namen. De spelleiding stuurt in willekeurige volgorde de drie rollen van de personen terug.

Sirius Black
Actie: Dag
Als Sirius overdag wordt weggestemd, zal het dorp nog net op tijd hun fout inzien. Hij is geen DE hij hoort bij de orde. Hij zal dus op het laatste nippertje gered worden van de veroordeling en iedereen weet dan dat Sirius onschuldig is.
Wanneer Sirius overdag wordt weggestemd zal hij overleven. Zijn rol wordt dan na de stemming bekend gemaakt. Als de DE’s hem ’s nachts aanvallen sterft hij gewoon.


Peeves
Actie: 3e nacht
Peeves is een onruststoker in de derde nacht haalt hij een grap uit met de spelers en wisselt hij de krachten van drie inwoners.
In de 3e nacht pb't Peeves de spelleiding met de namen van de 3 personen waar hij rollen van wil verwisselen. Hij verandert daarmee echter niet of ze goed of slecht zijn, enkel hun gave. De mensen die een nieuwe rol ontvangen weten niet van wie deze komt en Peeves weet niet wat de rollen zijn die hij verwisseld heeft.


Death Eaters
De slechten, deze probeert de Orde uit te roeien. Echter, overdag doen ze zich voor als gewone Wizards en Witches. En proberen zo ordeleden eruit te stemmen zonder zelf ontdekt te worden.


Lees verder...
Death Eaters
Actie: Geen extra actie
Dit zijn de gewone Death Eaters, zij hebben geen extra taak te vervullen. Death Eaters weten van elkaar wie ze zijn. Ze overleggen met elkaar wie ze willen uitroeien via PB of MSN (maakt niet veel uit, zolang het maar achter slot en grendel gebeurd).

Voldemort
Actie: Iedere Nacht
Voldemort is de machtigste van de DE. Hij is niet alleen de leider, maar hij kan ook nog iemand extra vermoorden als hij vermoord wordt.

Voldemort is degene die de keuze van de Death Eaters naar de Spelleiding doorPB't. In de eerste nacht kiest Voldemort een extra slachtoffer dat met hem mee de dood ingaat als hij sterft. Als dat slachtoffer al dood is voor hij sterft is het pech gehad.

Lucius Malfoy
Actie: Dag
Lucius is een geniepige en leugenachtige Death Eather. Soms zal zijn uiteindelijke stem anders zijn dan de stem die hij laat horen.

Lucius mag 2 keer per spel zijn stem in het geheim veranderen. Hij stuurt dan een pb naar de spelleiding met zijn nieuwe stem, wat dan natuurlijk niet zichtbaar is voor de andere spelers.


Neutraal
Deze rol hoort aan het begin nog niet bij de goede of slechte kant. Dit wordt pas later in het spel beslist.


Lees verder...
Nagini
Actie: Nacht 3
Nagini kan ondanks dat ze een slang is zich heel goed voordoen als een overleden persoon.
Tijdens nacht 3 rooft ze het graf van een vermoord persoon en neemt daarmee de rol van de vermoorde persoon over. Dit gebeurt via pb en is dus onzichtbaar voor de rest.Extra Rollen
Deze rollen krijgen spelers, naast hun gewone rol. Deze rollen kennen geen actie, maar hebben wel kenmerkende eigenschappen en bepaalde taken.

Lees verder...
De Imperiusvloek
In de eerste nacht mogen de DE's iemand van de orde onder de imperius vloek brengen.
Deze persoon zal vanaf dan doen wat de DE's hem zeggen. Hij handelt niet meer voor de Orde maar voor de DE's. Ook kan hij zijn mogelijke krachten inzetten om de DE's verder te helpen.
Hij wint vanaf dan als de DE's winnen.
Trelawney kan niet zien of iemand onder de imperiusvloek verkeert.

De Geliefden
Dit zijn de geliefden die de eerste dag door Slughorn worden gekoppeld. Het maakt niet of deze geliefden beiden slecht of beiden goed zijn (of één slecht en één goed). Als één van deze twee geliefden sterft zal de andere speler uit verdriet zelfmoord plegen en dus ook sterven. Het gevolg hiervan is dat geliefden enkel winnen als ze samen overleven, dit betekent voor een goed-slecht koppel dat ze als enige twee spelers zullen moeten overblijven. Als het een slecht-slecht koppel of goed-goed koppel is, winnen ze gewoon met hun zijde mee.

Minister of Magic
De Minister of Magic neemt tijdens de dag de leiding. Hij of zij zorgt ervoor dat de stemming goed verloopt. Wanneer er een gelijkspel is tijdens de dag, dan telt de stem van de Minister dubbel. Als de Minister sterft, komt er een nieuwe verkiezing om de volgende minister te verkiezen..Regels/opmerkingen

- Zet je tijdens de duur van het spel op "onzichtbaar", dit omdat in het verleden gebleken is dat het mogelijk is om te raden wie welke rol heeft als je dit niet doet.
- De dagen en nachten lopen van 22:00-22:00, in plaats van middernacht tot middernacht. Let er dus extra op dat je alle pb’s voor 22:00 gestuurd hebt.
- Zorg ervoor dat je elke speldag post. Als je 2 speldagen achter elkaar niet post zonder bij ons te melden waarom dit is, lig je eruit. Een speldag is dus een dag in het spel, niet een dag in het echt.
- Als je een actie hebt die vereist dat je een pb naar de spelleiding stuurt, stuur deze dan naar Moniek en Pieper, dus niet naar slechts één van beiden
- Aan de ordeleden: denk eraan dat één van jullie onder de imperiusvloek verkeert en dus niet meer voor de Orde speelt maar voor de DE’s.
- Aan de Death Eaters: stuur je keuze voor slachtoffer s.v.p. vóór 20:00 in, Snape krijgt dan van 20:00-22:00 de kans om zijn drank te gebruiken.

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om deze via pb aan ons te vragen!

Deelnemers

 • Indian Violet
 • Dennis Krauwel (Voldemort)
 • Lacrimosa (Kingsley)
 • AlohaFromHell
 • Lupos
 • Felix Fortana
 • Yuuki (Trelawney)
 • Skywalker (Tonks)
 • Oscar (Hagrid)
 • Lies (Sirius Black)
 • Lana (Peeves)


 Profiel  

The Dark Mod

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: zo jul 29, 2012 20:59 

Dag 1 - Verkiezingen


Een zacht voorjaarsbriesje blaast de laatste verkiezingsposter (BHJ for President) weg. Het is nog erg vroeg op de dag. De eerste zonnestralen lichten een ongewoon tafereel op: Bovenop de trap van het gemeentehuis zit Bob Hendrik Jacobsen de vierde te mokken. Hij was zo zeker geweest van zijn overwinning, maar net voor de verkiezingsdag waren ze op het omkoopschandaal uitgekomen en werd hij uit de verkiezingsrace gezet.
Nu ligt de strijd om de felbegeerde positie van Minister for Magic weer helemaal open. Iedereen is verkiesbaar. Iedereen kan het worden.
Bob Hendrik Jacobsen de vierde kan het niet aanzien. Wanneer de eerste kiezers zich naar de stembus begeven, sluipt hij stilletjes weg. Hij hoopt dat iedereen dit zo snel mogelijk vergeet.

In ‘De Kleine Heks’, het dorpscafé, zijn er volop voorbereidingen aan de gang om een feest voor de nieuwe Minister te laten losbarsten.

-----------


Het is nu de eerste dag van het spel en de verkiezingen voor Minister of Magic zijn vandaag. In dit topic kan iedereen tijdens dag 1 (van nu 22:00 tot morgen 22:00) één stem uitbrengen voor de persoon die hij/zij als Minister of Magic wil zien (uiteraard niet jezelf, maar je kan jezelf natuurlijk wel voorstellen als Minister). Als jullie er niet uitkomen zullen Pieper en ik iemand aanwijzen.
Er is stemrecht, geen stemplicht. Pas als je bij de eliminaties niets van je laat horen kan je eruit vliegen.


 Profiel  

Death EaterOffline

Woonplaats: Amsterdam

Houseitem
BerichtGeplaatst: ma jul 30, 2012 0:30 

Oscar kwam het dorpje – voor de derde keer – binnenwandelen en alles zag hetzelfde uit als de vorige keer. Hij sjouwde zijn koffers naar zijn vertrouwde stekje aan het meer. Eenmaal thuis, keek hij om zich heen en alles was precies zoals het was toen de Death Eaters en Voldemort het dorpje binnenwandelden. Hij pakte zijn koffers uit en dacht erover na. “Wel, nu zal er weer een Minister of Magic komen vermoed ik zo. Ik zou best mezelf beschikbaar willen stellen, maar ik weet niet hoe de rest erover denkt.”

“Mensen, ik zou graag jullie Minister of Magic willen zijn. De vorige ministers waarbij de duivelingen ons hebben uitgeroeid, hebben enorm gefaald. Ze konden jullie niet beschermen. Maar ik kan dat wel. Ik ben ervan overtuigd dat ik jullie kan beschermen met mijn vaardigheden.” zegt Oscar, in de ruimte waar waarschijnlijk niemand hem hoort. Waarschijnlijk zien ze hem ook niet eens staan. “Maar omdat ik toch moet stemmen, stem ik voor Lupos.”. Geen idee wie anders, maar het is een begin.


 Profiel  

Klassenoudste Ravenklauw

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: ma jul 30, 2012 12:31 

Indian Violet komt het plein opgelopen als Oscar net zijn toespraak begint te houden - tegen niemand eigenlijk. Ze is blij dat ze het toch heeft gehoord, want ze heeft geen idee op wie ze zou moeten stemmen.

"Oscar, ik hoop dat je kunt waarmaken wat je belooft, voor nu zal ik dan ook op jou stemmen, maar wie weet verandert mijn stem nog bij betere kandidaten." zegt ze, waarna ze naar de stembus loopt en op haar briefje Oscar schrijft.

_________________
the pavement is my friend
it will take me where I need to go


 Profiel  

1e jaars

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: ma jul 30, 2012 16:47 

AlohaFromHell komt voor het eerst aan in het dorpje waar in het verleden de slechteriken al een paar keer zijn binnen gevallen. Hij liep naar het eerste het beste huisje dat nog vrij was. Hij hoorde in de verte de toespraak van Oscar. AlohaFromHell hoopt dat hij de waarheid spreekt.

AlohaFromHell loopt naar de stembus om te stemmen op Oscar

_________________
CLUB BRUGGE TILL I DIE


 Profiel  

3e jaars

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: ma jul 30, 2012 17:12 

Met rode wangen en vermoeid staande ogen komt Lies het pleintje opgelopen. Ze had altijd al een hekel aan reizen gehad, maar de lange saaie rit naar wakkerdam was echt verschrikkelijk geweest. Toch loopt ze opgelucht met een rugzak en twee grote koffers langs het dorpscafe.

Op dat moment staat iemand een soort van speech te geven. Lies weet niet veel van politiek af maar toch blijft ze even staan om te luisteren.
Deze jongeman wilde dus graag minister worden. "mij best" dacht ze. Snel schreef ze de naam Oscar op een papiertje, leverde het in, en liep verder. Op zoek naar haar nieuwe huisje...

_________________
"to love is to destroy, and that to be loved is to be the one destroyed."


 Profiel  

Beginnend Tovenaar

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Bij An!

Houseitem
BerichtGeplaatst: ma jul 30, 2012 18:28 

ooc: Noem me maar Lotte in het spel. Felix Fortana is gewoon zo lang.

Het was een hele lange tijd geleden dat ze nog eens in het dorpje was geweest. Door omstandigheden hadden haar ouders haar weggestuurd. Hierdoor wist ze niet wat voor effect de aanvallen van de DE hadden verkregen op het dorpje. Met grote ogen keek ze om haar heen. In het midden van het plein, waar Lotte nu stond, gaf Oscar een speech. Het ging erover dat hij hen wou beschermen en hun Minister of Magic wou worden. Lotte zuchtte, het was weer tijd om te kiezen. Maar op wie zou ze moeten stemmen?
Haar blik gleed nog eens naar Oscar. Nee, voor haar was hij toch niet echt het goed type. Ondanks zijn redelijk goede speech dat een bewijs was van zijn scherpzinnigheid en opmerkzaamheid zou ze niet voor hem stemmen. De naam Lupos kwam over zijn lippen, daarvoor ging hij blijkbaar stemmen. Lotte haalde haar schouders op, waarom ook niet? Hij zal wel met reden voor hem stemmen. Ze nam haar veer en krabbelde de naam 'Lupos' op een briefje. Liep er mee naar de stembus en liet het door de opening van de stembus glijden.

_________________
2 seconds ago via HPF · Like · Comment


 Profiel  

Volleerd Tovenaar

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Over the rainbow

Houseitem
BerichtGeplaatst: ma jul 30, 2012 19:12 

Lupos kwam rustig het plein opgelopen. Hij had Oscar zijn speech gehoord vanuit zijn huis dat aan het plein grensde. Het gebeurde niet vaak dat iemand zichzelf voorstelde als MoM dacht Lupos, het kon natuurlijk wel maar het was eingelijk best wel ongewoon. Daarna was zijn eigen naam naar voren geschoven. Nou ja daar had Lupos eigenlijk ook geen probleem mee, maar liever niet eigenlijk. Uiteindelijk loopt hij naar de stembus en schrijft Oscar op.

_________________
"People die everyday! Friends, family. We lost Harry tonight. He's still with us, in here. So's Fred, Remus, Tonks, all of them. They didn't die in vain. Harry's heart did beat for us, for all of us. It's not over."
Neville Longbottom


 Profiel  

Schoolhoofd

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: ma jul 30, 2012 19:33 

Verkiezingstijd! Skywalker loopt nieuwsgierig het plein op. Ze hoort Oscar's speech over hoe de vorige ministers hebben gefaald en hoe hij hen wél kan beschermen met zijn *vaardigheden*, wat die ook zijn mogen. Skywalker kijkt hem sceptisch aan - ze is niet zo enthousiast wat Oscar's beloftes betreft als een aantal andere bewoners.

Omdat ze het ook niet ziet zitten om voor Lupos te stemmen, schrijft Skywalker Lana's naam op een blaadje en schuift ze het in de stembus. De keuze is geheel willekeurig, maar in ieder geval zou Skywalker meer vertrouwen hebben in Lana dan in de kandidaten die tot nu toe naar voren zijn gehaald.

_________________

  you think i’ll be the dark sky so you can be the star? i’ll swallow you whole.


 Profiel  

The Curious Admin

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: ma jul 30, 2012 20:32 

Dennis zit al een poosje op een bankje op het plein. Al die tijd al observeerde hij de verkiezingen, terwijl hij deed alsof hij simpel genoot van de zon. Hij wilde graag een weloverwogen keuze maken.

Het viel hem op dat Oscar zich onmiddellijk kandidaat stelde. Beetje frappant, iedereen wist wat voor risico het met zich meebracht. Maar goed, het is wel dapper natuurlijk. Nog vreemder vind hij dat een aantal mensen Oscar zo gemakkelijk vertrouwen. Ach ja, het interesseerde hem niet zo. Hij was toch niet van plan om op een van deze types te stemmen.

Dan ziet hij Skywalker's sceptische blik. Dat bevalt hem wel, tenminste nog een kritisch persoon op dit plein. Dus hij staat rustig op van zijn bankje, loopt richting de stembus en krabbelt Skywalker op een briefje.


 Profiel  

Death EaterOffline

Woonplaats: Amsterdam

Houseitem
BerichtGeplaatst: ma jul 30, 2012 20:46 

Het verbaasde Oscar nogal dat hij al een aantal stemmen had gekregen. Blijkbaar kwam zijn korte speech bij de sommige burgers goed over. Van de sommige burgers had hij geen vertrouwen gewonnen. Dit vond hij kwalijk. Immers, als hij over minder dan een kwartiertje verkozen zou worden, dan heeft hij geen 100% vertrouwen van de burgers. Dit zou tot problemen kunnen leiden. “Allemaal leuk en aardig, maar waarom zouden we gaan stemmen op mensen die niet eens een speech hebben voorbereid? Beter nog: zich niets hebben laten horen?”. Hij begreep ook niet zo goed waarom Lana niets van zich had laten horen en ze toch een stem kreeg.


 Profiel  

Lioness of Casterly Rock

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: King's Landing
BerichtGeplaatst: ma jul 30, 2012 20:51 

Yuuki staat onopvallend tegen een van de gebouwen op het plein geleund. Ze zit al een tijdje te kijken en heeft zo Oscars speech gehoord. Ze vindt zijn opmerking over zijn vaardigheden echter nogal vaag en zijn hele speech komt op haar over als een loze belofte.

Ondertussen besluit Oscar om nog een opmerking te maken. Yuuki kijkt hem met een opgetrokken wenkbrauw aan. "Waarom zouden we stemmen op mensen die alleen maar vaag over hun 'vaardigheden' spreken zonder te zeggen wat ze inhouden en beloften doen over ons beschermen die ze waarschijnlijk niet eens waar kunnen maken?" Ze pauzeert even, en voegt dan nog er aan toe: "En daarnaast, Lupos had ook niets van zich laten horen toen jij op hem stemde. Beetje hypocriet, niet waar?"

Nope, op Oscar gaat ze niet stemmen. Hetzelfde met Lupos - er is geen enkele reden gegeven waarom ze op hem zou stemmen. Maar op wie zou Yuuki dan moeten stemmen? Ze heeft eigenlijk geen idee. Maar Yuuki vindt dat ze niet kan zeuren over de uitslag als ze zelf niet gestemd heeft, dus uiteindelijk krabbelt ze maar willekeurig Lacrimosa neer op een stukje papier en doet dat in de stembus.

_________________
I remember the color of music
and how forever
all the trembling bells of you
were mine.


 Profiel  

Death EaterOffline

Woonplaats: Amsterdam

Houseitem
BerichtGeplaatst: ma jul 30, 2012 21:00 

“Vaardigheden zijn vanzelfsprekend”, dacht Oscar. “Jij hebt nooit van ervaring gehoord? Juiste kwalificaties? Goed kunnen rekenen en omgaan met de kas? Goede sociale vaardigheden? Goede mondelinge en schriftelijke communicatie? Dit lijkt me allemaal wel belangrijk voor een rol als Minister of Magic.” Oscar had gehoopt dat Yuuki dat wel zelf had kunnen bedenken, maar schenkt er verder geen aandacht aan. Als ze op Lacrimosa wil stemmen, ik hou haar niet tegen.

Oja, om terug te komen op Lupos. Jullie hebben een stemrecht, ik dus ook. Ik had veel keuzes, en toevallig sprak de naam mij aan. Stemmen achteraf wijzigen kan, dus waarom niet? Om mij nou meteen hypocriet te noemen, vind ik een beetje overdreven.”, zei Oscar. Hij keek Yuuki lang aan.


 Profiel  

Zielig Dichtertje

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: ma jul 30, 2012 21:01 

Nacht 1

Een rode gloed aan de hemel en even later is de zon helemaal achter de horizon verdwenen.
Oscar is de duidelijke winnaar van de verkiezingen en mag zich vanaf nu de nieuwe Minister of Magic noemen.

En zoals het een ware politicus betaamt heeft hij nu al voor- en tegenstanders.
Zal hij zijn beloftes waar kunnen maken, of was het maar gewone verkiezingspropaganda?

We gaan een ogenschijnlijk rustige nacht in.
------

De volgende rollen mogen een pb sturen naar Moniek en Pieper.

- DE's: Wie wordt het eerste slachtoffer? (Dit svp voor 20:00 melden!) En wie wordt er onder de imperiusvloek gebracht?
- Voldemort: Wie wordt jouw extra slachtoffer?
- Trelawney: Van wie wil je de rol weten?
- Tonks: Van welke drie wil jij de rollen graag weten?
- Kingsley: Wie ga je beschermen?


 Profiel  
Geef de volgende berichten weer:  Sorteer op  
Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen  [ 95 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Volgende


Keer terug naar Webspelletjes
Ga naar:  


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron

Powered by phpBB :: FI Theme