Welkom op Harry Potter Forum! 


Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen Ga naar pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Volgende

Zielig Dichtertje

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: vr feb 24, 2012 13:44 

Order of the Phoenix versus Death Eaters


Dit spel is de Harry Potter variatie op het wellicht welbekende Weerwolven van Wakkerdam. Hieronder volgt een korte uitleg over het spel.

Doel van het spel
Het spel is vrij simpel; er zijn twee groepen, de Orde en de Death Eaters, die elkaar moeten uitroeien. Als deelnemer aan dit spel krijg je een rol (al dan niet met extra mogelijkheden, meer hierover volgt later). Het is de bedoeling dat jij als enige weet welke rol je hebt. Niemand mag weten wie of wat je bent, daar gaat het spel juist om.

Verloop
Zodra het spel gestart is, bestaat het spel uit twee delen die elkaar steeds afwisselen; dag en nacht. Tijdens de Nacht worden de Death Eaters wakker en gaan ze stemmen (in overleg); wie willen ze vermoorden? De volgende Dag wordt bekend gemaakt wie al dan niet vermoord is en kan er tijdens de dag worden gestemd; wie verdenk je als Death Eater? Zo gaat het spel door tot er enkel nog mensen van dezelfde groep overblijven.
Deze groep wint dan het spel.

Noot: Een nacht duurt 24 uur een dag duurt 24/48 uur*, alle nodige acties dienen dan te zijn doorgevoerd. Als dat niet is gebeurd, jammer, dan heb je pech gehad.


Deelnemen
Wees je er van bewust dat het spel actief is, daarmee bedoelen we dat er (bijna) elke dag wat moet gebeuren.
Zo gaat het spel het snelst natuurlijk. Hoe meer aanmeldingen er zijn, des te meer rollen zullen er verdeeld worden en dan duurt het spel dus ook langer. Omdat we eerst willen weten hoeveel deelnemers er zijn voor we de mogelijke rollen posten, zullen we de deelnemende rollen pas posten wanneer we het spel starten.

Inschrijven kan in dit topic tot en met 02/03 17.00

*Gelieve bij je inschrijving te melden of je liever hebt dat een dag 24 of 48 uur duurt.


 Profiel  

The Dark Mod

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: vr maart 02, 2012 20:26 

De rollen

Order of the Phoenix
De goede kant, zij proberen de Death Eaters te vinden en uit te roeien. Zij weten niet wie er nog aan hun kant staat.


Spoiler:
Witch/Wizard
Actie: Geen extra actie
Dit zijn de gewone tovenaars en heksen aan de goede kant. Zij hebben geen extra taak te vervullen, maar zijn overdag in de stemming wel belangrijk.

Zij laten hun stem overdag in de stemming gelden.

Horace Slughorn
Actie: De eerste dag
Horace is erg bedreven in liefdesdranken. Tijdens de eerste dag, schenkt hij een sterke liefdesdrank aan twee willekeurige dorpsgenoten. Zij zullen de rest van het spel geliefden zijn. Meer uitleg over het gevolg hiervan bij "de Geliefden".

De eerste dag stuurt Slughorn de spelleiding een pb met daarin twee namen. Deze twee gaan vanaf dat moment als de Geliefden verder.

Trelawney
Actie: Iedere nacht
Trelawney kijkt iedere nacht in haar glazen bol om zo de ware aard van een dorpsgenoot te kennen.

Iedere nacht stuurt Trelawney de spelleiding een PB met daarin de naam van de persoon van wie ze de rol wil weten.

Mundugus Fletcher
Actie: Iedere nacht
Mundungus hoort tot de orde maar is een crimineel. 's Nachts breekt hij in bij de mensen om hen te bestelen. Als de DE's hem als slachtoffer aanduiden, zal hij niet thuis zijn en dus niet sterven, maar als de DE's hetzelfde slachtoffer hebben als waar Mundungus inbreekt, sterven ze beiden. Mundungus keert ook nooit terug naar een plaats waar hij reeds heeft ingebroken en moet niet noodzakelijk iedere nacht inbreken, hij mag ook rustig in zijn eigen bed slapen. Als de DE’ hem dan uitkiezen, zal hij net als een gewone witch/wizard sterven.

Iedere nacht stuurt Mundungus de spelleiding een PB met daarin de naam van degene waar hij gaat inbreken. Als Mundungus niemand stuurt blijft hij gewoon thuis.

Dementor
Actie: Willekeurig, éénmalig
De dementor kan naar believen een dorpgenoot zonder redenen executeren. Iedereen ziet dan ook dat het de dementor is geweest die deze moord heeft gepleegd.

De dementor laat het zelf in het rpgforum weten wie hij doodt, maar hij stuurt ook de spelleiding een berichtje van zijn actie.

Kingsley Shacklebolt
Actie: Iedere Nacht
Kingsley is een goede Schouwer en kan elke nacht iemand beschermen. Indien de Death Eaters zijn beschermeling aanduiden als slachtoffer, wordt er die nacht dus niet gemoord. Echter, Kingsley kan één speler slechts drie keer beschermen en nooit twee keer achter elkaar dezelfde persoon.

Severus Snape
Actie: Iedere nacht
Severus is een toverdrankmeester. Hij bezit twee drankjes die hij 's nachts kan inzetten. Met één drankje kan hij het slachtoffer van de DE's weer tot leven brengen en met zijn brouwsel van de dood kan hij willekeurig iemand vergiftigen. Elk drankje kan hij maar één keer gebruiken. Hij hoeft ze niet noodzakelijk in de zelfde nacht te gebruiken en kan ze niet op zichzelf gebruiken.

Severus krijgt telkens van de spelleiding te horen wie het slachtoffer van de DE’s is. Hij krijgt dan de keuze om één van zijn drankjes in te zetten (als hij die nog heeft).

Hagrid
Actie: Nacht, eenmalig
Hagrid is halfreus en beschikt hierdoor over ongekende krachten. Als de DE's besluiten hem te vermoorden, zal hij in eerste instantie de aanval overleven. Echter de volgende nacht zal hij aan zijn verwondingen bezwijken, waardoor er die dag 2 slachtoffers van de DE’s zullen zijn: Hagrid en het slachtoffer dat de DE’s die nacht kozen.

Als Hagrid het slachtoffer van de DE’s is zal hij dat van de spelleiding te horen krijgen. Hij sterft gewoon, maar met een dag vertraging. Hij kan de dag nadat hij aangevallen is dus nog gewoon meestemmen. De DE’s krijgen van de spelleiding niet te horen waarom er niemand is gestorven.

Nymphadora Tonks
Actie: Iedere oneven nacht
Tonks wil dolgraag de orde helpen. Ze slaagt er dan ook al snel in om de ware aard van drie van haar dorpsgenoten te ontdekken. Echter, ze is zo verstrooid dat ze de namen door elkaar hutselt en niet meer weet wie bij welk gedaante hoort.

De eerste,derde,vijfde,… nacht stuurt Tonks de spelleiding een PB met daarin drie namen. De spelleiding stuurt in willekeurige volgorde de drie rollen van de personen terug.

Sirius Black
Actie: Dag
Als Sirius overdag wordt weggestemd, zal het dorp nog net op tijd hun fout inzien. Hij is geen DE hij hoort bij de orde. Hij zal dus op het laatste nippertje gered worden van de veroordeling en iedereen weet dan dat Sirius onschuldig is.
Wanneer Sirius overdag wordt weggestemd zal hij overleven. Zijn rol wordt dan na de stemming bekend gemaakt. Als de DE’s hem ’s nachts aanvallen sterft hij gewoon.

Molly Weasley
Actie: Iedere nacht
Molly is zo’n beetje de moederkloek van de orde. Ze kan het hierdoor ook niet laten mensen dingen te ontzeggen, hoewel ze het met de beste bedoelingen doet. ’s Nachts spreekt ze over een persoon een vloek uit waardoor deze de volgende dag met pokken in bed blijft.

Molly kan iedere nacht de spelleiding een PB sturen met de naam van de persoon die ze de stemming wil ontzeggen. Deze persoon mag de volgende dag niets in het topic posten en het dorp kan er niet op stemmen.
Molly mag niet twee keer na elkaar dezelfde vervloeken, maar mag dezelfde persoon wel meerdere malen vervloeken.

Peeves
Actie: 3e nacht
Peeves is een onruststoker in de derde nacht haalt hij een grap uit met de spelers en wisselt hij de krachten van drie inwoners.
In de 3e nacht pb't Peeves de spelleiding met de namen van de 3 personen waar hij rollen van wil verwisselen. Hij verandert daarmee echter niet of ze goed of slecht zijn, enkel hun gave. De mensen die een nieuwe rol ontvangen weten niet van wie deze komt en Peeves weet niet wat de rollen zijn die hij verwisseld heeft.


Death Eaters
De slechten, deze probeert de Orde uit te roeien. Echter, overdag doen ze zich voor als gewone Wizards en Witches. En proberen zo ordeleden eruit te stemmen zonder zelf ontdekt te worden.


Spoiler:
Death Eaters
Actie: Geen extra actie
Dit zijn de gewone Death Eaters, zij hebben geen extra taak te vervullen. Death Eaters weten van elkaar wie ze zijn. Ze overleggen met elkaar wie ze willen uitroeien via PB of MSN (maakt niet veel uit, zolang het maar achter slot en grendel gebeurd).

Voldemort
Actie: Iedere Nacht
Voldemort is de machtigste van de DE. Hij is niet alleen de leider, maar hij kan ook nog iemand extra vermoorden als hij vermoord wordt.

Voldemort is degene die de keuze van de Death Eaters naar de Spelleiding doorPB't. In de eerste nacht kiest Voldemort een extra slachtoffer dat met hem mee de dood ingaat als hij sterft. Als dat slachtoffer al dood is voor hij sterft is het pech gehad.

Lucius Malfoy
Actie: Dag
Lucius is een geniepige en leugenachtige Death Eather. Soms zal zijn uiteindelijke stem anders zijn dan de stem die hij laat horen.

Lucius mag 2 keer per spel zijn stem in het geheim veranderen. Hij stuurt dan een pb naar de spelleiding met zijn nieuwe stem, wat dan natuurlijk niet zichtbaar is voor de andere spelers.

Yaxley
Actie: Nacht
Yaxley is een Death Eater die in het ministerie veel invloed heeft. Hij kan dus met behulp van een paar goed geplaatste imperius-vloeken ervoor zorgen dat bepaalde informatie niet vrij komt.

Yaxley kan één keer in het spel de rol van een gestorven personage verhullen. Hij doet dit door 's nachts een pb te sturen naar de spelleiding en verhult daarmee ofwel de rol van het slachtoffer van de volgende dag, ofwel die van de van nacht daarna (dus niet van de moord van dezelfde nacht!).

Peter Pettigrew
Actie: Iedere nacht
Peter is het hulpje en een vuile rat. Hij kent echter zijn medestanders niet. Als rat kan hij op plaatsen komen waar anderen nooit komen en zo spelers ontmaskeren. Peter kan per nacht één speler bezoeken en zo zijn/haar rol te weten komen. Hij is wel vlug en kruipt snel terug in zijn bed nadat hij een speler heeft ontmaskerd.

Iedere nacht kan Peter net als Trelawney aan de spelleiding een rol opvragen. Aan het begin van het spel kent Peter zijn medestanders niet. De DE’s weten ook niet wie hij is, dus ze kunnen hem ’s nachts per ongeluk ook vermoorden.

Draco Malfoy
Actie: Nacht dat hij gedood wordt.
Draco behoort tot de orde, maar is makkelijk te overhalen om van kamp te wisselen. Als de DE’s hem ’s nachts willen vermoorden kan hij hen overhalen om hen in hun midden op te nemen. Vanaf dan behoort Draco tot de DE’s.

Als de DE’s Draco als slachtoffer aanduiden, zal er in plaats dat er de volgende ochtend een dode is een extra DE zijn. Als Trelawney of Peter zijn rol opvragen, zullen ze witch/wizard te zien krijgen zolang hij nog Draco is, maar zodra hij tot de DE’s behoort zullen ze zien dat hij een DE is.
Hij wint met de orde zolang hij Draco is en hij wint met de DE’s als hij DE geworden is. Als hij dus wordt uitgestemd als de DE’s niet bij hem kwamen zal hij gewoon als Draco sterven..


Neutraal
Deze rol(len) horen aan het begin nog niet bij de goede of slechte kant. Dit wordt pas later in het spel beslist.


Spoiler:
Nagini
Actie: Nacht 3
Nagini kan ondanks dat ze een slang is zich heel goed voordoen als een overleden persoon.
Tijdens nacht 3 rooft ze het graf van een vermoord persoon en neemt daarmee de rol van de vermoorde persoon over. Dit gebeurt via pb en is dus onzichtbaar voor de rest.


Extra Rollen
Deze rollen krijgen spelers, naast hun gewone rol. Deze rollen kennen geen actie, maar hebben wel kenmerkende eigenschappen en bepaalde taken.


Spoiler:
De Geliefden
Dit zijn de geliefden die de eerste dag door Slughorn worden gekoppeld. Het maakt niet of deze geliefden beiden slecht of beiden goed zijn (of één slecht en één goed). Als één van deze twee geliefden sterft zal de andere speler uit verdriet zelfmoord plegen en dus ook sterven. Het gevolg hiervan is dat geliefden enkel winnen als ze samen overleven, dit betekent voor een goed-slecht koppel dat ze als enige twee spelers zullen moeten overblijven. Als het een slecht-slecht koppel of goed-goed koppel is, winnen ze gewoon met hun zijde mee.

Minister of Magic
De Minister of Magic neemt tijdens de dag de leiding. Hij of zij zorgt ervoor dat de stemming goed verloopt. Wanneer er een gelijkspel is tijdens de dag, dan telt de stem van de Minister dubbel. Als de Minister sterft, komt er een nieuwe verkiezing om de volgende minister te verkiezen..


Deelnemers

 1. Yuuki (Dementor)
 2. Chris Gamgee (Tonks)
 3. Lacrimosa (Slughorn)
 4. Sjar (Trelawney)
 5. Indian Violet
 6. Lupos
 7. Jalf (Hagrid)
 8. Harry, Ron & Hermione (Severus Snape)
 9. Oscar (Nagini)
 10. Ropandinaa (Mundungus Fletcher)
 11. Skywalker
 12. hesle123 (Sirius)
 13. Arianna
 14. Aisling
 15. Vivian (Peeves)
 16. Alice (Kingsley)
 17. MissMyrna (Witch)
 18. Lana

Regels/opmerkingen

- Zet je tijdens de duur van het spel op "onzichtbaar", dit omdat in het verleden gebleken is dat het mogelijk is om te raden wie welke rol heeft als je dit niet doet.
- De dagen en nachten lopen van 22:00-22:00, in plaats van middernacht tot middernacht. Let er dus extra op dat je alle pb’s voor 22:00 gestuurd hebt.
- Zorg ervoor dat je elke speldag post. Als je 2 speldagen achter elkaar niet post zonder bij ons te melden waarom dit is, lig je eruit. Een speldag is dus een dag in het spel, niet een dag in het echt.
- Als je een actie hebt die vereist dat je een pb naar de spelleiding stuurt, stuur deze dan naar Pieper en Moniek, dus niet naar slechts één van beiden

Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om deze via pb aan ons te vragen!


 Profiel  

Zielig Dichtertje

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: vr maart 02, 2012 21:57 

Dag 1 - Verkiezingen


Een zacht voorjaarsbriesje blaast de laatste verkiezingsposter (PPJ for President) weg. Het is nog erg vroeg op de dag. De eerste zonnestralen lichten een ongewoon tafereel op: Bovenop de trap van het gemeentehuis zit Pieter-Paul Jan te mokken. Hij was zo zeker geweest van zijn overwinning, maar net voor de verkiezingsdag waren ze op het omkoopschandaal uitgekomen en werd hij uit de verkiezingsrace gezet.
Nu ligt de strijd om de felbegeerde positie van Minister for Magic weer helemaal open. Iedereen is verkiesbaar. Iedereen kan het worden.
Pieter-Paul Jan kan het niet aanzien. Wanneer de eerste kiezers zich naar de stembus begeven, sluipt hij stilletjes weg. Hij hoopt dat iedereen dit zo snel mogelijk vergeet.

In ‘De Kleine Heks’, het dorpscafé, zijn er volop voorbereidingen aan de gang om een feest voor de nieuwe Minister te laten losbarsten.

-----------


Het is nu de eerste dag van het spel en de verkiezingen voor Minister of Magic zijn vandaag. In dit topic kan iedereen tijdens dag 1 (van nu 22.00 tot morgen 22.00) één stem uitbrengen voor de persoon die hij/zij als Minister of Magic wil zien (uiteraard niet jezelf, maar je kan jezelf natuurlijk wel voorstellen als Minister). Als jullie er niet uitkomen zullen Moniek en ik iemand aanwijzen.
Er is stemrecht geen stemplicht. Pas als je bij de eliminaties niets van je laat horen kan je eruit vliegen.


 Profiel  

Volleerd Tovenaar

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: vr maart 02, 2012 22:03 

Myrna loopt het dorpsplein op en kijkt om zich heen. Het is nog rustig en stil op het plein. Snel loopt ze door naar het gemeentehuis waar de stembussen zich bevinden. Als ze binnen is glimlacht ze. Ze is dit keer de eerste.

De laaste zullen de eerste zijn. denkt ze giechelend.

Ze pakt een stembiljet en loopt het stemhokje in. Peizend staart ze voor zich uit. Op wie zal ze dit keer stemmen... Dan hakt ze de knoop door en schrijft - Sjar- op haar briefje, stopt hem in de bus en loopt glimlachend het hokje uit.

_________________
You are Braver than you Believe,
Stronger than you seem
and
Smarter than you Think.

Go Go Gryffindor!
_________________
I do believe in Fairy's! I do! I do!


 Profiel  

Lid Wikenweegschaar

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Rapture

Houseitem
BerichtGeplaatst: vr maart 02, 2012 23:16 

Alice komt als tweede het gemeentehuis binnen. Ze gaat nog een keer alle opties langs en gaat dan ook met een stembiljet het hokje in. Na lang nagedacht te hebben, schrijft ze Skywalker op haar briefje, die ze daarna in de bus gooit. Vervolgens loopt ze het hokje weer uit en voegt zich bij Myrna. "Hi! Er was wel veel keuze deze verkiezing, vind je niet? Maakt het wel lastig om iemand te kiezen."

_________________
I am done with my graceless heart,
So tonight I'm gonna cut it out and then restart.
'Cause I like to keep my issues drawn,
It's always darkest before the dawn.


 Profiel  

6e jaars

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: thuis

Houseitem
BerichtGeplaatst: vr maart 02, 2012 23:37 

hesle123 kwam in het gemeentehuis.
voor zijn gevoel was hij al best laat maar dat viel waarschijnlijk mee,
want er waren er nog maar twee.
toen liep hesle123 direct naar het stemhokje.
hij gooide een brievje met de naam jalf erop in de bus en sloot zich aan bij de andere.
"hallo" zij hij vriendelijk.

_________________
Gryffindor
Rocks!!!


and nobody else


 Profiel  

Schoolhoofd

Avatar gebruiker

Offline
BerichtGeplaatst: za maart 03, 2012 0:22 

Skywalker loopt naar binnen. Ze werpt de reeds aanwezigen een glimlach toe, en stapt vervolgens het stemhokje binnen. Ze glijdt met haar vinger langs het lijstje kandidaten en kleurt uiteindelijk het hokje voor Alice's naam in. Tevreden stapt ze weer het hokje uit, en voegt zich bij de rest.

_________________

  you think i’ll be the dark sky so you can be the star? i’ll swallow you whole.


 Profiel  

Schoolhoofd

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Aboard of the SAR 19D 3360 Shaun

Houseitem
BerichtGeplaatst: za maart 03, 2012 0:57 

Harry, Ron & Hermione ziet bij zijn binnenkomst in het gemeentehuis hoe anderen hem al zijn voorgegaan met stemmen. Beter op tijd dan te laat en beter te laat dan nooit. Maar daar tussen in zitten, nee, daar houdt Harry, Ron & Hermione niet zo van. Nadat hij rustig zijn beurt afwacht om een stem uit te brengen, neemt Harry, Ron & Hermione met een leeg stembiljet plaats in het stemhokje. Hij laat zijn blik gaan over de lijst. Het is moeilijk hier een keuze uit te maken.

[vijf minuten later]

"Hier word ik dus geen steek wijzer van hé.. wie is het meest geschikt?" gaat er door Harry, Ron & Hermione heen terwijl hij diep nadenkt. Nuja, dan maar willekeurig iemand aanwijzen. Zo gezegd, zo gedaan. Hij sluit zijn ogen en gaat met zijn wijsvinger de lijst bij langs. "En stop!" Na dat gezegd te hebben, opent Harry, Ron & Hermione zijn ogen en ziet hij waar zijn keuze, klaarblijkelijk, op gevallen is. "Jalf it is.." mompelt hij binnensmonds. Met het inkleuren van het bijbehorende vakje naast haar naam, vouwt Harry, Ron & Hermione het biljet op. Hij stapt uit het stemhokje en deponeert zijn stembiljet in een vloeiende beweging in de stembus. Harry, Ron & Hermione werpt een blik op de aanwezigen. Hij laat zijn ogen de kost geven en zorgt ervoor dat hij niet perse iemand blijft aanstaren.

_________________

Ek het gedink dat ek jou kon vergeet,
en in die sagte nag alleen kon slaap,
maar in my eenvoud het ek nie geweet
dat ek met elke windvlaag sou ontwaak.


 Profiel  

Queen of Babylon

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Shiz
BerichtGeplaatst: za maart 03, 2012 12:30 

Lana wandelt nogal slenterend naar de plaats van de stembus. Ook al is er stemrecht en geen stemplicht, Lana komt uit een land waar er stemplicht is dus voelt ze zich inderdaad verplicht om toch maar een stem uit te brengen. Ook als is ze compleet clueless over wie ze zal kiezen. Politiek interesseert haar dan ook niet.

Na even aanschuiven, stapt ze het stemhokje in en trekt het gordijntje toe en laat haar oog over de lijst gaan. Hmmm, stem ik blanco of laat ik mijn potlood maar eens vallen...? gaat er al zowat de hele ochtend door haar heen. Ze moet nu een knoop doorhakken. Laat het stemmen maar over aan mensen die iets van politiek weten, zegt uiteindelijk een stemmetje in haar hoofd. Zo hoeft ze geen spijt te krijgen als het tegen zou vallen. Dus vouwt Lana haar formulier dicht, blijft voor de show nog even in haar hokje staan en wandelt nadien terug naar buiten, waar ze haar blanco stem in de brievenbus deponeert.

_________________
  ..*Eleka nahmen nahmen ah tum ah tum eleka nahmen*..


 Profiel  

Lid Wikenweegschaar

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Huize Masquerade
BerichtGeplaatst: za maart 03, 2012 13:35 

Aisling komt aangelopen en bekijkt een lijst met namen waar ze uit kan kiezen. Vanuit haar ooghoek merkt ze op dat Lana een blanco stem in de bus doet. Opmerkelijk, hoewel Aisling er niets achter wil zoeken. Waarom zal ze eigenlijk? Dit is een rustig plaatsje en zoals bij iedere verkiezing, zijn er altijd mensen die blanco stemmen.
Toch wil ze zelf wel invloed hebben op de stemming en dat geeft voor haar de doorslag om niet ook blanco te stemmen. Diep in gedachten laat ze haar vinger of de lijst glijden. Wanneer ze opgeschrikt wordt, is haar vinger blijven hangen op de naam van Lupos. Garanties uit het verleden bieden geen zekerheid voor de toekomst, maar ach, dat zullen ze nooit doen.
Aisling grijpt en blaadje en schrijft daar de naam van Lupos op en steekt deze vervolgens in de betreffende stembus.

Met een paar passen staat ze weer buiten om van het vroege zonlicht te genieten. "Heerlijk," mompelt ze, terwijl ze naar de eerste sneeuwklokjes kijkt.

_________________
Folge deinem Herzen oder meinem Rat.


 Profiel  

The Immortal Mod

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Hopes Peak Academy
BerichtGeplaatst: za maart 03, 2012 14:09 

Juist... Stemmen. Jalf gaat met haar vinger langs de namenlijst van de dorpelingen waaruit ze mocht kiezen. Veel keuze, een aantal mensen vallen gelijk voor haar af, een ander aantal kunnen zeker voor haar doorgaan als MoM.

Dan kleurt ze met haar rode potloodje het vakje Lacrimosa in. Ja, waarschijnlijk zaten we met haar wel goed.

_________________
BLOOD LUST
<3


 Profiel  

Citizen of the World

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: At ALL the parties.

Houseitem
BerichtGeplaatst: za maart 03, 2012 14:47 

Sjar loopt met flinke passen het stemhokje in. Ze hoeft niet na te denken, maar kleurt met veel zekerheid het vakje voor de naam 'Lana' in. Iemand die niemand koos, was waarschijnlijk ook niet iemand die aan de verkeerde zijde staat.

Ze glimlacht even kort, vooral ze het briefje in de stembus laat vallen en loopt direct het hokje uit. "Ik ben benieuwd..." deelt ze mee.

_________________
And sometimes when the world stops floating in the sky,

the sky full of possibilities and desires,
it means a black tornado's come along
and washed us all in shades of
grey.


 Profiel  

Angel of the Light

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Between dreams and reality.

Houseitem
BerichtGeplaatst: za maart 03, 2012 15:20 

Vivian ziet een groepje mensen staan, in de buurt van een stembus. Het was niet moeilijk om te raden wat de bedoeling was, wel om te bedenken wie je de verantwoordelijkheid van het burgemeesterschap durfde toe te vertrouwen. Links en rechts hoort ze al over enkele kandidaten praten, maar haar zei het nog te weinig. Random laat ze haar potlood heen en weer gaan langs de vakjes tot hij het papier raakt bij Arianna. Ze kruist het aan, vouwt haar blaadje op en stopt hem in de stembus. Nu was het afwachten.

_________________
Wilt u daar nog een pindakaaspan bij?


 Profiel  

Volleerd Tovenaar

Avatar gebruiker

Offline

Woonplaats: Over the rainbow

Houseitem
BerichtGeplaatst: za maart 03, 2012 15:51 

Lupos loopt rustig de trap van het gemeentehuis op en direct richting stembus.
Hoewel hij werkelijk nog geen idee had op wie hij zou stemmen, dacht hij dat hij misschien in het stemhokje een lichtje zou gaan branden. Ach zoiets was natuurlijk maar ijdele hoop, maar stemmen zou hij.

Eenmaal in het stemhokje neemt hij nog eens rustig het stembiljet door. Ja er was een naam die hem het geschikts leek, uit het niets. Danku lichtje grinnikt hij. Dan pakt hij zijn pen en vult Harry, Ron & Hermione in. Rustig loopt hij richting de deponeer doos en laat zijn briefje erin vallen. Dan kijkt hij rond hem, er waren al aardig wat mensen.

_________________
"People die everyday! Friends, family. We lost Harry tonight. He's still with us, in here. So's Fred, Remus, Tonks, all of them. They didn't die in vain. Harry's heart did beat for us, for all of us. It's not over."
Neville Longbottom


 Profiel  

Klassenoudste Ravenklauw

Avatar gebruiker

Offline

Houseitem
BerichtGeplaatst: za maart 03, 2012 18:04 

Indian Violet loopt voorbij het al aanwezige groepje en loopt het stemhokje in. Voor haar ligt het stemformulier en een potlood, zoals het hoort. Ze heeft nog geen idee op wie ze gaat stemmen, maar ze wil wel graag op iemand stemmen die ze kent en vertrouwt dat deze ook goed zal doen. Ze bekijkt de lijst met namen en haar oog valt meteen op Arianna, die ze al een hele tijd kent. Dat moet een goede keuze zijn.

Vastberaden schrijft IV de naam Arianna op haar stempapiertje en levert deze bij het verlaten van het hokje opgevouwen in.

_________________
the pavement is my friend
it will take me where I need to go


 Profiel  
Geef de volgende berichten weer:  Sorteer op  
Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen  [ 170 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Volgende


Keer terug naar Webspelletjes
Ga naar:  


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron

Powered by phpBB :: FI Theme