Disclaimer

Laatste update: 9 sep 2008

HarryPotterForum kan ten allen tijde deze disclaimer aanpassen.

Algemeen
Deze website is particulier en non-profit. Niets mag verveelvoudigd worden zonder schriftelijke toestemming van de crew en de auteur van de tekst.

Testgroep
De website is uitvoerig getest door betagroepen en crewleden. Over het algemeen functioneert de website het best in Internet Explorer (IE6.0 en hoger). Andere browsers zouden problemen kunnen ondervinden, wij raden dan ook iedereen aan om Internet Explorer te gebruiken daar deze op vrijwel iedere computer aanwezig is of anders gratis te downloaden is. Vrijwel iedere website werkt optimaal in Internet Explorer.

Aansprakelijkheid
Gebruik van deze website geschiedt geheel op eigen risico. Juistheid is niet gegarandeerd, al probeert HarryPotterForum hier wel altijd zijn best voor te doen. HarryPotterForum is in geen geval aansprakelijk voor schade ontstaan uit het bezoeken van deze site of voor schade ontstaan uit verleende diensten of aangeboden materialen. Aan informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden.
Internet brengt veel gevaren met zich mee, hoewel HarryPotterForum er voor probeert te zorgen dat alles virusvrij op internet komt te staan is HarryPotterForum niet aansprakelijk voor eventuele schade die het gevolg is van het gebruik van documenten op de website. Ook als er onderdelen niet bruikbaar zijn is HarryPotterForum hier niet voor aansprakelijk. Surfen op internet geschiedt altijd op eigen risico!
De website bevat ook links naar en onderdelen van andere websites. Over deze websites kan HarryPotterForum geen controle uitoefenen, omdat deze websites door derden beheerd worden. Informatie en disclaimers vind je op de desbetreffende websites.

Reclame
Voor HarryPotterForum wordt geen betaalde reclame gemaakt, het is een non-profit website; geen/nauwelijks inkomsten en weinig uitgaven. Het plaatsen van een link of banner naar HarryPotterForum gebeurt dus te allen tijde op vrijwillige basis.

Contact
Contact met de crew van HarryPotterForum gaat via het vragentopic in Perkamentus' Kantoor.